PÁHY TAMÁS társtulajdonos, pályázatíró és tanácsadó

TenderWiN: Ha szeret nyerni
TenderWiN: Ha szeret nyerni

Amit rólunk érdemes tudni

Fókuszban a partner

A TenderWIN  -elsősorban Európai Uniós- pályázati projektek előkészítésével és megvalósításával foglalkozó társulás. Többéves pályázatíró tapasztalattal rendelkezünk és számos sikeres pályázatot tudhatunk magunk mögött. 

A legfőbb célunk az,  hogy a hozzánk forduló cégek, civil szervezetek és egyéni vállalkozók segítségünkkel minél több forráshoz juthassanak. Vállaljuk energiakorszerűsítési pályázatok elkészítését magánszemélyek részére is.

Segítünk a cégeknek abban, hogy a megnyert támogatásokat hatékonyan és szabályosan elköltve, folyamatosan fejleszthessék tevékenységüket

Az egyik legfontosabb érték számunkra az ügyfélközpontúság .

A közös munka során minden partnerünkkel szoros bizalmi viszonyt építünk ki, hiszen - a gyakran hosszú és összetett - projektek sikeres megvalósítása csak így lehetséges. 

Precizitásra törekszünk a pályázat kezdetétől a projekt fizikai lezárásáig.

Cégek számára SIKERDÍJAS konstrukcióban dolgozunk, tehát csak akkor kell a szolgáltatásunkért fizetnie, ha az igényelt támogatást megkapta!

Bár Budapesten van a székhelyünk, az egész ország területén vállalunk pályázati megbízásokat, a távolság nem akadály.

Olyan cégekkel dolgoztunk/dolgozunk együtt - a teljesség igénye nélkül- mint a Marvelosa Kft, TriSpirit Kézműves Pálinkaház Kft, Kiskokas alapítvány, SAB-ÉP BAU Kft, SAB-ÉP BAU PROJEKT Kft, Gestor Hungary Kereskedelmi, Építőipari és Szolgáltató Kft, Téma Drink Bt, Keil-Bau Kft.

Az Ön sikere a mi sikerünk is! 

Keressen minket bizalommal!